Amiston toimipisteet

Porvoon ammattiopistolla on neljä toimipistettä Porvoossa, Askolassa ja Loviisassa. Tutustu toimipisteiden osoitteisiin ja yhteyshenkilöihin Yhteystiedot -sivuilla.

Perämiehentien toimipiste

Noin 3 kilometrin päässä Porvoon keskustasta, moottoritien läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsee Porvoon ammattiopiston Perämiehentien toimipiste. Perämiehentie on Amiston päätoimipiste ja siellä sijaitsee myös hallinto. Perämiehentie on toimipisteistä suurin ja siellä opiskellaan tietotekniikka-, teknologia-, liikenne-, matkailu- ja ruoka-aloja. Amiston opintotoimisto sijaitsee Perämiehentiellä. Toimipisteen laaja pysäköintialue tarjoaa maksutonta pysäköintitilaa niin opiskelijoille kuin vierailijoillekin.

Pomo -talon toimipiste

Amiston Pomo -talo sijaitsee aivan Porvoon keskustassa ja siellä opiskelevat lähihoitajat, ruoka- ja liiketalous-alojen sekä hius- ja kauneusalan opiskelijoita. Toimipisteessä on myös runsaasti opiskelijapalveluita tarjolla, sillä siellä toimii mm. ruokamyymälä Nyytti ja kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja tarjoava Hius- ja Kauneuspajat. Pomo -talon opiskelijaravintola Irikseen ovat tervetulleita lounastamaan kaikki nälkäiset koulun ulkopuoleltakin. Pomo-taloon tulevien on syytä huomioida, että parkkipaikkoja alueella on rajoitetusti.

Askolan toimipiste

Askolan Monninkylässä sijaitsee pienempi ja tunnelmallisempi toimipiste, joka kouluttaa rakennus- ja teknologia-alan osaajia. Askolan toimipisteessä on toteuttu laaja remontti ja syksystä 2014 lähtien opiskelijat ovat saaneet oppia uudenaikaisissa ja moderneissa tiloissa.

Loviisan toimipiste


Loviisan uudella teollisuusalueella, n. 1,5 km päässä Loviisan keskustasta sijaitsee Amiston Loviisan toimipiste. Loviisassa opiskelevat ajoneuvoasentajat, lähihoitajat ja turvallisuusvalvojat.

: