Avoimet työpaikat

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään kuuluvat Porvoon ammattiopisto Amisto, aikuisten ammatillista koulutusta järjestävä liikelaitos Edupoli, sekä oppisopimuskoulutusta järjestävä Itä-Uudenmaan oppisopimuskeskus. 1.1.2018 alkaen Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä järjestää nuorten ja aikuisten ammatillista koulutusta sekä oppisopimuskoulutusta yhteisellä nimellä Edupoli. Meillä opiskelee vuosittain yli 11 000 opiskelijaa. Edupoli on savuton työpaikka.

KULJETUSALAN PÄÄTOIMINEN TUNTIOPETTAJA

Haemme päätoimista kokoaikaista tuntiopettajaa logistiikan perustutkintoon, kuljetuspalvelujen osaamisalan ammatillisten opintojen opetukseen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Ensisijainen toimipisteesi on Porvoossa Perämiehentiellä.

Valittavalta henkilöltä vaaditaan liikenneopettajan pätevyys. Arvostamme monipuolista CE-kuljettajan kokemusta ja muuta tavaraliikennealan työkokemusta. Työ vaatii kykyä nuorten kanssa toimimiseen, oppimisen ohjaamiseen ja organisoimiseen. Eduksi katsomme työturvallisuus- ja tulityökorttikouluttajan pätevyyden sekä aikuiskoulutuksen tuntemuksen.

Kelpoisuusehdot ovat asetuksen (986/1998) mukaiset. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät, riittävän kokemuksen alalta omaavat, huomioidaan ja voidaan valita määräajaksi. 

Ennen palvelussuhteen vastaanottamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeajan kuluessa tehdään työhöntulotarkastus työnantajan työterveyshuollossa. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Palkkaus perustuu OVTES:iin ja paikalliseen sopimukseen vuosityöaikakokeilusta.

Työ alkaa 8.1.2018.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy 30.11.2017.

Hakulomake

Lisätietoja antaa Merja Jämsén, puh. 040 524 1032, merja.jamsen@amisto.fi  

******************************************************************************************************

RUOTSIN KIELEN TUNTIOPETTAJA

Haemme päätoimiseen, määräaikaiseen palvelussuhteeseen Porvoon ammattiopistoon. Toimessasi opetat ruotsin kieltä kaikkien perustutkintojemme opiskelijoille. Opetusta on kaikissa neljässä toimipisteessämme (Porvoossa kaksi toimipistettä, Askola ja Loviisa), päätoimipiste on Perämiehentie Porvoo.

Edellytämme että sinulla on asetuksen (986/1998) 14 §:n mukainen ammatillisen koulutuksen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Lisäksi toivomme että sinulla on kokemusta opettajan työstä sekä joustava ja opiskelijalähtöinen työote.

Tehtävä on päätoiminen ja määräaikainen 11.12.2017 - 3.6.2018. Kyseessä on sijaisuus. Porvoon ammattiopistossa on aloitettu vuosityöaikakokeilu 1.8.2017. Palvelussuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöaikakokeilusta.

https://www.oaj.fi/cs/oaj/Ammatillisten%20opettajien%20vuosityoaikakokeilu

Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Ennen palvelussuhteen vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy 26.11.2017.

Hakulomake

Lisätietoja antaa Merja Jämsén, puh. 040 524 1032, merja.jamsen@amisto.fi

*************************************************************************************************************

Jos sinua kiinnostavia paikkoja ei ole auki, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä heti kun osaamisellesi on tarvetta!

Avoin hakemus

*******************************************************************************************************************************

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän työnhakijatietokannalle

: