Avoimet työpaikat

Haemme

RUOTSIN KIELEN TUNTIOPETTAJAA

päätoimiseen, määräaikaiseen palvelussuhteeseen Porvoon ammattiopistoon. Toimessasi opetat ruotsin kieltä kaikkien perustutkintojemme opiskelijoille. Opetusta on kaikissa neljässä toimipisteessämme (Porvoossa kaksi toimipistettä, Askola ja Loviisa), päätoimipiste on Perämiehentie Porvoo.

Edellytämme että sinulla on asetuksen (986/1998) 14 §:n mukainen ammatillisen koulutuksen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Lisäksi toivomme että sinulla on kokemusta opettajan työstä sekä joustava ja opiskelijalähtöinen työote.

Tehtävä on päätoiminen ja määräaikainen 13.11.2017 - 3.6.2018. Kyseessä on sijaisuus. Porvoon ammattiopistossa on aloitettu vuosityöaikakokeilu 1.8.2017. Palvelussuhteeseen sovelletaan paikallista sopimusta opetushenkilöstön vuosityöaikakokeilusta.

https://www.oaj.fi/cs/oaj/Ammatillisten%20opettajien%20vuosityoaikakokeilu

Tehtävässä noudatetaan 2 kk:n koeaikaa. Ennen palvelussuhteen vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sekä esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakuaika päättyy 12.10.2017.

Hakulomake

Lisätietoja antaa Merja Jämsén, puh. 040 524 1032, merja.jamsen@amisto.fi

**********************************************************************************************************************

Jos sinua kiinnostavia paikkoja ei ole auki, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Otamme sinuun yhteyttä heti kun osaamisellesi on tarvetta!

Avoin hakemus

*******************************************************************************************************************************

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste
Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän työnhakijatietokannalle

: