Amiston tapahtumat ja vierailut

Perukoulun oppilaat ovat tervetulleita järjestämiimme tapahtumiin ja vierailuihin. Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt peruskoulun oppilaille suunnatuista Amiston tapahtumista. Jos olet kiinnostunut osallistumaan oppilasryhmäsi kanssa johonkin järjestämäämme tapahtumaan tai haluaisit tehdä muunlaista yhteistyötä, ota yhteyttä Amiston opinto-ohjaajiin.

Amisto Road Show

Amisto Road Show 2017 lähtee kiertämään lähialueen peruskouluja ja kertomaan Amiston toiminnasta ja koulutusvaihtoehdoista. Show'n ideana on, että opiskelijat kertovat omasta alastaan itse ja he ovatkin merkittävässä roolissa tapahtuman ideoimisessa ja järjestelyissä. Koska Amistossa opitaan tekemällä, ei tapahtumassa vain jaella esitteitä ja karkkia -siellä tehdään ja toimitaan! Syksyn 2017 Amisto Road Show kiertää kouluja loka-marraskussa.

Markkinointiviikot 9. luokkalaisille

Tutustumiskäynnin tavoitteena on antaa tietoa ammatillisten perustutkintojen suorittamisesta ja opiskelusta ammatillisella toisella asteella. Tutustumiskäynnillä eri koulutusohjelmien opiskelijat kertovat opinnoista ja opiskelusta. Tutustumiskierroksella työsaleissa on mahdollisuus kysyä lisätietoja alan opettajilta. Vierailuilla opiskelijat pääsevät näkemään, millaista Amistossa opiskelu todella on.

Taitaja9 -kilpailut

Erinomainen, oppilaita motivoiva tapa tutustua ammatillisten oppilaitosten koulutustarjontaan, on osallistua Taitaja9 -kilpailuun. Kilpailu on peruskoulun 9. luokkalaisille tarkoitettu kädentaitokilpailu. Kisalla halutaan hauskasti ja innostavalla tavalla nostaa taitoaineiden, erityisesti tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden alojen tuntemusta.

Kilpailun avulla lisätään myös peruskoulujen, ammattioppilaitosten ja yritysten välistä yhteistyötä. Taitaja9-finaalikilpailu järjestetään vuosittain Taitaja-kilpailujen yhteydessä. Tutustu kilpailuun tarkemmin tapahtuman kotisivuilla.

 

 

 

: