Ruokamyymälä Nyytti 

Tiedoksi!
Myymälä Nyytti on sulkenut ovensa.
Avaamme tulevaisuudessa Nyytin opiskelijoiden Pop up-myymälänä.
Ajankohdista ilmoitamme erikseen.

********************************************************************************************************

Ammatillisen koulutuksen uudistuksessa lisääntyy entisestään opiskelijoiden työelämässä tapahtuva oppiminen. Ammattiopistoissa tapahtuva opiskelu ja työelämän oppimisjaksot lomittuvat yksilöllisesti eri opiskelijoilla. Erilaiset ammatillisen oppimisen polut ja totetukset edellyttävät myös erilaisia, monipuolisia ja yksilöllisiä ratkaisuja mahdollistavia oppimisympäristöjä.

Opiskelijamyymälä Nyytti ei ole sulkenut ovia lopullisesti, vaan sen toiminta-ajatus on muuttunut. Nyytin toiminta-ajatus on tulevaisuudessa toimia ensisijaisesti opiskelijoiden yrittäjyyden oppimisympäristönä.  Nyytin yrittäjyyden oppimisympäristössä tarjotaan puitteet opiskelijoiden Pop up tyyppiseen yritystoimintaan, ammattiosaamisen oppimiseen, kehittämiseen ja harjoittamiseen.  Tulevaisuudessa eri tutkintoja opiskelevat nuoret ja aikuisopiskelijat (esim. leipuri-kondiittori, kokki- merkonomiopiskelijat) voivat perustaa NY-vuosi yrittäjänä yrityksiä (  https://nyvuosiyrittajana.fi/ )  ja toteuttaa ohjelman mukaisia yrittäjyysohjelmia.  Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään perustettiin tänä vuonna pedagoginen osuuskunta Aavistus https://osuuskuntaaavistus.wordpress.com/2017/05/15/osuuskunta-aavistus/  ja tulevaisuudessa myös osuuskunnan jäsenet voivat hyödyntää Nyytin oppimisympäristöä.

Opiskelijayritykset markkinoivat eri viestinnän keinoin  pop up  Nyytin tulevista aukioloajoista. Toivomme Nyytin palvelevan tulevaisuudessakin erilaisia asiakasryhmiä.

Amiston kokki ja leipuri-kondiittori opiskelijat valmistavat edelleen ruoka-, leivonnais- ja kondotoriatuotteita. Amiston ja Edupolin eri toimipisteissä opiskelee ja työskentelee tällä hetkellä n. 3500 opiskelijaa ja henkilökunnan edustajaa. Tämän asiakasryhmä ja päivittäiset muut asiakkaat mahdollistavat opiskelijoille riittävän laajuuden ruoka- ja leivontatuotteiden valmistamiseen, siten ettei ylijäämää tai hävikkiä synny. Opetusravintola Iris toimii edelleen lounas- ja kokous-ja tilausravintolana.

: