NOPSA-tutustuminen HAMKin Riihimäen pisteeseen

Pvm 26.9.2017
Alkaa 8:00
Loppuu 16:00
Kesto kahdeksan tuntia.
Paikka

Hei,
 
 
Olemme täällä suunnitelleet eteenpäin vierailuanne HAMKiin syyskuussa. Karkea ohjelmaluonnos olisi tällainen:
 
9.20 bussi saapuu (pissalle ja kahvia)
9.30 Tervetuloa tutustumaan HAMKiin (HAMK-esittely - Johanna) ja Nopsa-hankkeeseen (Tuukka)
10.00 Konetekniikan alumni, eli konetekniikasta valmistunut ammattikoulutaustainen työelämäihminen kertomaan nopeasti urastaan, opinnoistaan ja ajatuksistaan Nopsan ideaa kohtaan
10.30 rastikierros alkaa (4 rastia, joista 2 aamupäivällä ja 2 iltapäivällä);
- vetokone-esittely, skanneri , printteri, suunnittelu ja piirustukset . Eli esitellään konetekniikan opintoja ihan kädestä pitäen ja toivottavasti niin, että amistolaiset pääsevät upottamaan kädet saveen ja tekemäänkin jotain, ainakin katsomaan laajalti.
lounas
12.15 uusi rastikierros, toiset 2 neljästä
13.15 Konetekniikan alumni – toinen konetekniikasta valmistunut ammattikoulutaustainen, joka kertoo samoista asioista kuin aamun alumni.
13.45 päätössanat  ja kotimatkalle lähtö
 
Mietimme tuossa noita yritysvierailuja ym., mutta haastava on sellaista päivää järjestää.  Noilla alumneilla saisimme tuotua sitä pidemmän ajan ajatusta tuohon päivään. Toivottavasti saisimme näin luotua kiinnostusta sekä työuria että ammattikorkeakouluopintoja kohtaan.
 
Millainen porukka teiltä lopulta voisi olla tulossa? Ajattelimme, että voisimmekohan kutsua samalla naapurista Hyrialaiset (konetekniikka, pari kourallista opiskelijoita) samalla?
 
Hyvää kesää, mikäli olet lomalle jo päässyt – jatkan itse vielä osittain tämän viikon ja palaan 7.8. Jatketaan rauhassa myöhemmin keskustelua aiheesta J
 
Yst.t. Johanna  
 
 
 
NOPSA-tutustuminen HAMKin Riihimäen pisteeseen